Next Step Programma

Van april tot en met oktober nam Baltussen van Schaik deel aan het Next Step programma, een traject georganiseerd vanuit de BNA in samenwerking met Synchroon, waarbij jonge architecten werken aan de ontwikkeling van hun bureau. Door de workshops, de interactie met andere bureaus en het uitwerken van onze visie in een bedrijfsplan werkte het programma als een fantastische volgende stap voor het bureau, bekroond met de selectie tot één van de drie finalisten van het programma.

Het commentaar van de jury:

Baltussen van Schaik toont focus, heeft een sterk verhaal dat met humor wordt gebracht. Ondanks dat ze nog een heel jong bureau zijn, zijn hun principes goed. Ze ontwerpen met een onderscheidende visie en denken verder dan alleen de opdracht. Knap dat ze hun focus durven te leggen.

De vakjury bestond uit Albert Herder (Studioninedots), Janne van Berlo (Atelier van Berlo en winnaar van de 3e editie), Steven Delva (DELVA), Ellen Schindler (De Zwarte Hond) en Noor Huitema (Copper8). Zonder stemrecht Tobias Verhoeven (Synchroon) en Fred Schoorl (BNA).

Voor meer informatie, zie www.nextstepprogram.nl